BRAZIL IAN - The Laid Back Nice 'n' Easy Espresso Coffee

BRAZIL IAN - The Laid-Back-Nice-’N’-Easy Espresso Coffee


 

WAT IS HET?

#IANisthenewKEN

Na de succesvolle lancering van onze Seasonal Single Origin Kenya coffee voor filter, zijn we hier met dezelfde filosofie voor espresso gaan denken. En welk land is meer geliefd door espresso liefhebbers dan Brazilië….? Klopt!HOE SMAAKT HET?

#coffeeisfruit

Het smaakprofiel is heel vol qua body, laag in aciditeit, met noties van chocolade en toch fruitig genoeg voor de liefhebbers van lichtere brandingen.


IS DE ESPRESSO LEKKER MET MELK?

#hellyeah

Natuurlijk smaakt de IAN super goed met (volle verse) melk of plantaardige alternatieven zoals haver’melk’. Alhoewel de ‘crema’ van deze Braziliaanse koffie iets meer bitters heeft dan ander Caffenation koffies, blijft het geheel mooi gebalanceerd en zorgt de ‘medium roast’ dat het heel natuurlijk mengt met de melk.

IS DEZE KOFFIE FAIRTRADE?

#helpthefarmers

De officiële Fair Trade prijs die de boeren krijgen voor hun koffies is duidelijk onvoldoende om hoogwaardige Specialty Coffee te produceren. En het is nu net dit soort bonen dat de Brazil IAN zakken vult. We betalen dus graag voor kwaliteit en hopen hiermee de (Braziliaanse) koffieboeren te motiveren verder in te zetten op echt bijzondere koffies.


WAT IS DE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK VAN DE VERPAKKING?

#trashy

Voor deze koffielijn zijn we op zoek gegaan naar een ecologischere verpakking. De buitenkant is papier en voor de binnenkant hebben we gekozen voor een biologische film in plaats van een metalen. Het geheel is een hoog kwalitatief en duidelijk milieubewuster dan plastic of aluminium. Na gebruik kan de zak zelfs bij het groenafval.


Bestellen is simpel:

>>>> koffieliefhebber thuis: www.caffenation.be

>>>> koffie voor je bedrijf of horecazaak: www.caffenationpro.be

Natuurlijk kan je altijd te Caffenation of bij een van onze dealers terecht voor een zakje groot of klein....

Older Post Newer Post